Más información sobre Rosa Zaragoza en:
www.rosazaragoza.org

26 d’oct. 2011

Cantar i Ballar, Néixer i Renéixer a VIC, 26 de Novembre


El taller està obert a tothom i recomanat especialment a parelles embarassades, mares i pares, professionals del naixement i mestres.

Cada vegada que iniciem una activitat en la que fem servir les nostres capacitats visuals, corporals, imaginatives o intuïtives, estem activant l’hemisferi dret del cervell, aquell que ens permet connectar amb el moment present, pensant en imatges a través del moviment corporal, ens integra en la certesa que tots som Un.

Meditar, ballar, cantar, donar i rebre un massatge ens permet fàcilment perdre la noció del temps i entrar en un estat de relaxació profunda i consciència alterada. S’ alliberen hormones com les endorfines, les hormones del plaer i la felicitat.

Un profund i intens taller per a trobar el plaer de fer ús de la nostra veu i el nostre cos, cantant i ballant per a donar a llum i donar-se a llum.
    

    
Informació pràctica sobre el taller:
L’horari és de 9:30 a 13:30 h. És necessari portar roba còmoda, mitjons, una faldilla per a ballar i allò que et faci sentir bonica i femenina. Si ets home, vine i explora el teu costat femení.

Thau Ecosalut.  C/Arquebisbe Alemany, 33 -VIC. Telf.93 883 33 24
                                                            www.thauecosalut.cat   info@thauecosalut.cat

Contacte: Íria Roig  620217129  i Glòria Pladevall artivic@gmail.com

Preu: 50€ per persona. 85€ per parella. PLACES LIMITADES. Cal confirmar assistència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada